Lidt om os

Tak fordi du kiggede forbi vores hjemmeside. I det følgende vil vi fortælle lidt om bandet.

 

LIGADK består af Fem rutinerede og erfarne musikere, der alle brænder for at fyrer en fest af gennem livemusikken. Vi har eksisteret som band i 8 år, og vi har gennem tiden leveret livemusik til mange forskellige arrangementer rundt om i landet. Her i blandt bryllupper, firmafester, byfester og runde fødselsdage . Det har gjort at vi har den erfaring der skal til for at skabe en unik fest oplevelse. For os er det ikke kun musikken der er i centrum, men lige så meget at kunne levere et fedt show. Det er vigtigt for os at komme ud over scenen kanten og få folk med. Vi har altid en god fornemmelse for hvad publikum gerne vil høre, og med en setliste på 70 numre kan vi altid tilpasse os arrangementets art.

 

Det vigtigste for os er at i føler jer trykke hvis i vælger at booke os til et arrangement. Derfor ligger vi stor vægt på kommunikationen op til selve dagen, så alle detaljer er på plads og dagen forløber præcis som den skal.

 

Vi har mulighed for at tilbyde forskellige løsninger i forhold til lyd og lys produktion alt efter arrangementets art og størrelse. Lad os tage en snak for at finde ud af hvad der passer præcist til jeres arrangement.

Igen tak fordi du kiggede forbi.

 

Thomas, Lars, Daniel, Peter og Rune